Bemutatkozás

Az iSkola 2.0 a budapesti Broadway multikulturális központja, mely a Liszt Ferenc tér és a Király utca között található. A több mint 3000 nm-es komplexumban mindent megtalálsz, a jóga stúdiótól kezdve az egyedi készítésű rockabilly stílusú ruhákon át egészen a …-ig.

Az épület adottságainak köszönhetően több különböző tér is rendelkezésedre áll. Nálunk lehetőség van 25, vagy akár 600 fős rendezvény megtartására is, ráadásul a zene és a bárok italkínálata mellett a zsíros kenyértől kezdve bármilyen igényt kielégítő állófogadások ételajánlatát is biztosítjuk. A tornaterem, a pinceklub, a művelődési ház, a vendéglő és az udvar befogadóképességük függvényében mind kiválóan alkalmas egyedi rendezvényhelyszínnek, de akár több esemény együttes, mégis szeparált helyszínéül is szolgálhatnak. Szabadtéri belső udvarunk, – mely nyitott, de fedhető és fűthető, esőtől és hótól védhető, ezért az év bármely időszakában jól használható, – igazi közösségi térként üzemel, ahol természetesen a dohányzás is megengedett.

Születésnap, osztálytalálkozó, szalagavató buli, esküvő, koncert, gólyabál, céges party, családi rendezvény, iskolai program, oktatás, előadás, konferencia, gálavacsora, divatbemutató, filmforgatás? Mindenre tudunk megoldást!

Ha elfáradtál, akkor sem kell messzire menned – hostelünkben garantáltan kipihenheted magad.

Szóval mi is az iSKOLA 2.0?

Budapest vigalmi negyedének színes, multikulturális központja, egy könnyed, fiatalos bázis a legkülönfélébb és legkülönlegesebb rendezvényhelyszínekkel.

E-mail: info@iskola.org

Telefon: 1/951-6079